Disclaimer

Algemeen

Natuurgeneeswijzen Midden-Limburg, ingeschreven bij de kamer van koophandel te Venlo onder nummer 14130172, is verantwoordelijk voor de inhoud van de website www.natuurgeneeswijzenmiddenlimburg.nl

Het is niet tegestaan ok (gedeelten) hiervan openbaar te maken, te kopieren of op te slaan zonder schriftelijke toestemming. Voor persoonlijk,niet commercieel gebruik is deze toestemming niet nodig.

Als je gebruik maakt van de informatie op deze website geef je aan akkoord te gaan met onderstaande voorwaarden en bepalingen.

Inhoud

Je kunt geen rechten ontlenen aan de gegevens op deze website.

Natuurgeneeswijzen Middeen-Limburg streeft ernaar actuele en correcte informatie aan te bieden, maar kan niet garanderen dat alle opgenomen informatie in alle gevallen daadwerkelijk actueel, correct en volledig is.

Natuurgeneeswijzen Midden-Limburg aanvaardt daarom in geen geval aansprakelijkheid in welke vorm dan ook, bij schade of letsel als gevolg van, of voortvloeiend uit het gebruik van de informatie van deze website. Voor eventuele verbeteringen van de opgenomen gegevens houden wij ons aanbevolen.

Hoewel wij alles in het werk stellen om misbruik te voorkomen, is Natuurgeneeswijzen Midden-Limburg niet aansprakelijk voor informatie en/of berichten die door de gebruikers van de website worden doorgestuurd of opnbaar worden gemaakt.

Natuurgeneeswijzen Midden-Limburg heeft uitsluitend de doelstelling geinteresseerden in haar therapie en behandelvormen te informeren over de bijdrage die onze diensten in de meest ruime zin van het woord kunnen leveren aan het behoud van een goede gezondheid en /of het hestel daarvan. Daarnaast stelt zij deze geinteresseerden op de hoogte van nieuwe ontwikkelingen op het gebied van haar therapie en behandelvormen in relatie tot gezondheid in de breedste zin van het woord.

Natuurgeneeswijzen Midden-Limburg kan op geen enkele manier aansprakelijk worden gesteld voor de inhoud van de gepubliceerde informatie.

Medische diagnose

Deze site is niet bedoeld als vervanging van een medische diagnose en de lezer wordt nadrukkelijk geadviseerd zijn of haar arts te raadplegen voor specefieke informatie over zijn/ haar peroonlijke gezondheidssituatie.

Aan de berichtgevingen die Natuurgeneeswijzen Midden-Limburg publiceert kun je geen rechten ontlenen en niet beschouwen als een aanbeveling om ziektes te behandelen.

Vragen of klachten

Heb je vragen/klachten of opmerkingen over onze disclaimer?

Deze kun je mailen naar: claudia@natuurgeneeswijzenmiddenlimburg.nl